Bericht vrienden van HOVC

Bericht vrienden van HOVC

Beste vrienden van HOVC,

Bij deze een kleine update vanuit de vrienden van HOVC. Kortom, waar houden wij ons als bestuur mee bezig.

Inmiddels is het seizoen al een tijdje onderweg en zijn ook de werkzaamheden voor het nieuwe sportcomplex gestart.

Zoals u wellicht heeft meegekregen hebben wij vanuit de vrienden van HOVC een flyeractie gehouden, met als doel meer leden te werven voor de vrienden van HOVC.  We kunnen zeggen dat deze actie zeer succesvol is verlopen. We zitten inmiddels op 161 vriendenbordjes, waarvoor dank.

Gezien het aantal toenemende leden hebben wij een nieuw vriendenbord aangeschaft. Deze hangt nu nog in Exloo waar het vlaggenschip de wedstrijden speelt. Zodra het nieuwe complex gereed is, wordt deze overgeplaatst. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen op het bord, dank daarvoor.

Voor onze jongste leden hebben wij een bijdrage geleverd aan nieuwe doeltjes. De doeltjes welke hierbij worden gebruikt zijn van een andere afmeting dan de doeltjes welke reeds aanwezig waren. Deze doeltjes kunnen uiteraard vereniging breed ingezet worden.

Voor nu houden wij de ontwikkelingen m.b.t. het nieuwe complex nauwlettend in de gaten en zijn we uiteraard benaderbaar voor de actieve commissies en het bestuur. Mocht u vragen hebben, kunt u ons altijd even aanspreken op het voetbalveld, of per mail reageren.

Sportieve groet,

Bestuur Vrienden van HOVC