HOVC 3 – Germanicus 3

HOVC 3 – Germanicus 3

Zoals een wijs man ooit heeft gezegd, begint de wedstrijd niet op zondag maar al op de zaterdagavond.

Deze woorden blijken goed te zijn binnengekomen bij de spelers van HOVC 3, aangezien zelfs onze vedette en kroegganger Meertens voor 1:00 onder de lakens lag.

Zou hij het nu eindelijk volwassen worden of heeft dit een andere reden?

Uit betrouwbare bronnen is namelijk vernomen dat Meertens tegenwoordig zijn verantwoording moet afleggen aan een jongedame uit Weerdinge..

Blijkbaar heeft deze jongedame een goede invloed op Meertens, nu is het hopen dat deze omslag zich zal uitbetalen op het veld!

Tot zover de zaterdagavond…

De zondagochtend begon voor de spelers van het 3e zeer onwennig, bij aankomst stond onze leider, ons voorbeeld en tevens ons tactisch meesterbrein Meursing namelijk niet in aanslag om de namen van de binnenstrompelende spelers te noteren…

Onze leider Meursing was namelijk niet aanwezig bij deze wedstrijd, maar lag heerlijk te genieten in een hotelletje in Tilburg.. Leo het is je gegund!

Gelukkig was onze stand-in leider Hoving aanwezig om deze (grote) leegte die leider Meursing achterliet samen met leider Oost in te vullen.

Zo gedreven als wij zijn, was voorde verandering was iedereen deze week op ruim tijd aanwezig (toch Anton?).

De wedstrijd beloofde een zware pot te worden tegen de nummer 3 van de competite. Aan de warming-up kon het in ieder geval niet gelegen hebben, want die had onze stand-in leider Hoving voortreffelijk voorbereid.

Naar horen zeggen heeft Hoving deze op de zaterdag samen met Meertens al bedacht onder het genot van een spa’tje rood.

Maar genoeg geluld.. Nu de wedstrijd nog.

We hebben redelijk gevoetbald, maar helaas met 2-1 verloren.

De tegenstander heeft geprobeert om ons mentaal uit ons spel te halen, maar volwassen als wij zijn gaan wij hier natuurlijk niet in mee.

Zo liet Anton zich bijvoorbeeld niet kennen wanneer de tegenstander met een flinke tirade tegen hem uitviel. Volwassen als Anton is lachte hij erom en nam afstand van het plaats delict.

Hierin kan Anton een voorbeeld zijn voor menig voetballer.

Onze goal werd gemaakt vanaf de penaltystip. Onze eigen (fitte) Meertens schoot de bal verwoestend hard in het dak van de goal!

Oh nee toch niet.. Het was een slap ingeschoten penal waarbij we geluk hadden dat de keeper niet meer zo fit en vitaal was als 20 jaar geleden.. Maar goed, hij telt wel!

Na de wedstrijd hebben we met elkaar een watertje gedronken onder het genot van een heerlijke bal gehakt (Mart bedankt!).

Tot slot willen wij graag al het aanwezige publiek bedanken voor de support en tot volgende week maandag om 11:00 in Odoorn!

Hopelijk kan volgende week de nieuwe vlam van Meertens ook aanwezig zijn om hem eindelijk een keer te zien schitteren op het oringer gras.