HOVC Vr1 – Zwartemeerse / Weiteveense Boys Vr1

HOVC Vr1 – Zwartemeerse / Weiteveense Boys Vr1

Het zonnetje scheen mooi, dus lekker weer om te gaan voetballen. Alleen waren we eerst in volle verbazing de tegenpartij kwam in blauwe tenues het veld, dit waren we niet gewend. Toen moesten er natuurlijk nog even andere shirtjes voor ons geregeld worden. We mochten weer in onze oude kleur shirt het veld op. Mooi geel is niet lelijk, alleen het paste niet zo goed bij de blauwe sokken.

De wedstrijd ging beginnen, we stonden direct op scherp. We maakte mooie combinaties en konden elkaar goed vinden. Speelde veel op hun kant van het veld en kwamen ook bij het doel in de buurt, maar de bal wou er nog niet in. Maar na 23 minuten was het raak, lange bal van Emma naar Janine, die hem over grond speelt en Kim die het doelpunt maakt! Even later nog een grote kans voor Kim, alleen helaas bij de keeper in de handen. Inez kwam erin voor Amy. We waren weer veel aan de bal en er kwam een corner, Andrea schiet hem mooi voor alleen maken we het niet af. De bal komt bij Inez en ze schiet hem in de kruising, 2-0.

Rust
Marit komt er in voor Fleur
Naomi komt er in voor Emma

Zwartemeer/Weiteveen begon scherp en fel in de tweede helft en kwamen wat meer op onze helft. Helaas scoren ze in de 49ste minuut, 2-1. Janine gaat eruit Emma komt er in. Zwartemeer krijgt nog een paar kansen, maar die gaan er gelukkig niet in. Wij creëren ook nog een paar kansen, maar de bal wil er niet in. In het laatste kwartier krijgt Emma een hele grote kans, 1 op 1 met de keeper, gaat helaas op de millimeter naast. Laatste paar minuten zijn nog spannend, maar gelukkig wordt er afgefloten. 2-1 winst!!!