Twedo 3 – HOVC 3

Twedo 3 – HOVC 3


Uitslag 0-3

Na een goede wedstrijd tegen de koploper toch net verloren te hebben. Gingen de mannen van Meursing en Oost op pad richting nieuw Amsterdam om ditmaal wel de 3 punten mee terug te nemen.
Door wat afwezigen zaten we wat krap met het aantal spelers deze wedstrijd
Gelukkig konden we 2 jo-19 spelers bij de selectie toevoegen.

Bij het betreden van het veld had de tegenstander van vandaag gezorgd voor wat muziek bij de warming up echter werden er veelal feestnummers gedraaid waardoor sommige jongens van ons een beetje verward waren met of ze nou wel op het voetbalveld stonden of nog steeds in de fuif zoals een paar uur eerder.
Tijdens de warming up viel Jorrit helaas uit met een blessure aan zijn voet waardoor Daan zich kon op maken voor zijn debuut in 3e gelijk vanaf de aftrap.

We begonnen goed en fel aan de wedstrijd en hadden veel de bal ook zagen we gelijk dat we de betere ploeg waren. Na nog geen 5 minuten kwam Wouter in botsing met een tegenstander waardoor ook Wouter de strijd moest staken na een neusblessure, hierdoor mocht ook Dave zich opmaken voor zijn debuut in het 3e. Na een paar minuten kreeg Jeroen de bal in zijn voeten en bedacht zich niet en haalde goed uit en schoot de bal van afstand in de linker kruising. De keeper kon hem nog net aantikken maar was toch kansloos op het schot 0-1. Opbouwend was de tegenstander niet op hun gemak en dat wist Jesper ook. Jesper besloot vroeg druk te zetten op de verdediging en met succes want hij veroverde de bal en kon zo op het doel af de bal binnen schieten 0-2. Even later kreeg Joep op randje zestien de bal, hij schoot de bal goed geplaatst in de hoek en de keeper was kansloos 0-3. Verder hadden wij veel balbezit en de meeste kansen en speelde tegenstander snel de lange bal waar onze verdediging niet al te veel moeite mee had om ze te verdedigen.  De tweede helft hadden wij nog steeds veel balbezit maar speelden ongeconcentreerd en wisten hierdoor nog maar een paar kleine kansjes te creëren maar geen echte doelkansen. We pasten ons de 2e helft een beetje aan aan het wat matige niveau van de tegenstander. Gelukkig nemen we de 3 punten mee naar huis en kunnen we ons gaan focussen op de volgende wedstrijd uit tegen Weiteveense boys 2.
Vince Bouma