Wedstrijdverslag HOVC JO13 – FC Meerdijk JO13-1 thuis

Wedstrijdverslag HOVC JO13 – FC Meerdijk JO13-1 thuis

Zaterdag was het weer zover we mochten weer thuis spelen. We vonden het een spannende wedstrijd aangezien de tegenstanders de vorige wedstrijd erg goed hadden gespeeld. Aangezien ons team deze wedstrijd niet helemaal compleet was hadden wij 3 spelers uit een ander team. Wij willen daarom Sam Waalstra, Thijs Damhuis en Hessel Eising heel erg bedanken voor het mee spelen.
In de 22e minuut werd het eerste goal door de tegenstander gemaakt en 5 minuten later werd de 2-0 gemaakt. Wij hadden door dat de jongens veel samen speelde en dat goed moesten opletten hoe de bal gespeeld werd. Jowi heeft daarna een aantal ballen mooi tegen gehouden en door de rest van het team werd ook goed samen gespeeld. Helaas is Dylan niet lekker geworden en is daarom met Ronald naar huis gegaan. Sander heeft het vlaggen van Ronald overgenomen. We sloten de eerste helft af met 2-0.
We begonnen de 2e helft weer fanatiek. In de 35e minuut werd door de tegenstanders de 3-0 gemaakt. In de 38e minuut maakte Sam Waalstra de 3-1. Direct daarna in de 39e minuut werd door de tegenstanders de 4-1 gemaakt. En daarna zorgde Chris voor de 4-2. Met 4-2 hebben we de wedstrijd afgesloten.
Namens het hele team willen we Dylan beterschap wensen en hopen wij dat hij volgende week weer fit in het veld staat.